Witam Wszystkich mam troche nietypowe ogłoszenie.W dniu 28.01.2009 w Mikołowie niestety ukradli moją Octavie około godziny 17.00 pod szpitalem miejskim.Prosiłbym gdyby ktoś w swojej okolicy zaobserwował jakąś podejrzaną Octavie to prosze o kontakt.Octavka była oliwkowa,numer rej. ST65552 a to jest link do zdjęcia:
Jak masz jeszcze jakies znaki szczegolne na samochodzie to podaj tutaj, bedzie latwiej namierzyc auto jak pojawi sie gdzies. W sumie to nie wiadomo, gdzie ona trafila z Mikolowa bo w sumie to moze juz byc w innym wojewodztwie.
Kolego,moje kondolencje,szanse na odnalezienie prawie żadne-moja octavia pojechała z pod domu prawie 5 miesięcy temu i ani śladu,czeba przełknąć gorzką pigułkę i organizować drugie auto
:lol:
dziękuje i wzajemnie. Pozostało teraz czekać na ubezpieczalnie ale z tego co słyszałem to 2 miesiące trwa a ciekawe czy nie będą jakiś problemów robić bo oni zawsze szukają dziury w całym.Narazie inwestuje w komunikacje miejską
W sumie to nie wiadomo, gdzie ona trafila z Mikolowa bo w sumie to moze juz byc w innym wojewodztwie.
Raczej w województwach, ja bym jej szukał na giełdach bo pewnie tam trafiła, niestety nie w całości. :evil:
Współczuje, ale dobrze, że przynajmniej ubezpieczone.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz